MÜKEMMEL BIÇAĞIN SIRRINI AÇIKLIYORUZ!

Hepimiz evde bıçak kullanıyoruz. Ancak çoğu zaman küçük bir bıçakla tüm mutfak işlerini yaparken bulabiliyoruz kendimizi. Veya körelmeye başlamış bir şef bıçağı ile sebze ve etleri keserken zarar veriyoruz. İşte mükemmel bıçak burada devreye girer.

3 unsur bir araya gelince mükemmellik ortaya çıkar!

BIÇAK1.jpg

  1. Her iş için özel bıçak seçin:

Et bıçağı ile sebze bıçakları dizaynı farklıdır. Doğrama bıçağı ile dilimleme bıçağı da öyle.

  1. Materyal:

Bıçağın karbon alaşımı, keskinleştirme tekniği de ikinci önemli unsur. Ergonomi ve denge de formülü tamamlıyor.

  1. Bileme:

Bıçağınıza iyi bakın. Zamanı gelince bileyin. Kesin doğrayın, dilimleyin, artık mutfakta her şey kolay ve eğlenceli.

 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

w

Connecting to %s